pondělí 6. září 2010

Kdo jsme?

Jsme skupinou mladých lidí, kteří se zajímají o politické dění. Zastáváme názory, které lze zjednodušeně označit jako pravicové a identitátní.


Jsme pro suverenitu České republiky a ne pro rozhodování o našich osudech odněkud ze zahraničí. Jsme pro spolupráci mezi evropskými státy na principu svrchované rovnosti. Jsme proevropští a pročeští, proto jsme proti členství v Evropské unii v její současné podobě. V otázce Kosova odmítáme protisrbskou zahraniční politiku a někdejší agresi NATO vůči Jugoslávii považujeme za zcela zavrženíhodnou.


Podporujeme stát, který vybírá nízké daně a přerozděluje v mezích reálnosti co možná nejméně. Nejsme libertariáni, ale ani ekonomičtí socialisté. Jsme pro důchodovou refermu založenou na individuální odpovědnosti a rodinné solidaritě.

Zásadně nesouhlasíme s imigrací cizorodých nebělošských skupin na území naší republiky a se znepokojením sledujeme početní růst Romů a jejich chování.

K volbám obvykle chodíme, ovšem takřka u každých voleb nemáme koho s nadšením volit, proto často hlasujeme pro kandidáty představující menší zlo. Tento web vznikl k tomu, abychom upozorňovali na kandidáty, kteří se programově aspoň v něčem shodují s našimi názory.

1 komentář: